Profile image of Jeanette Sørsdal Jensen

Jeanette Sørsdal Jensen

Senior Business Analyst and Test manager

Jeanette har mer enn 15 års erfaring innenfor Retail og har opparbeidet seg solid kompetanse innenfor support, kundeoppfølging, testledelse, løsningsarkitektur og prosjektledelse. Hun har de siste 10 årene jobbet som testleder, løsningsarkitekt innenfor løsninger med ERP, lojalitet, logistikk og Kasse system både internasjonalt og nasjonalt.

I ulike roller har hun bistått med løsningsspesifikasjoner, testplaner og bistått i integrasjonsarbeid inn mot 3 parts leverandører. I slike leveranser har det vært helt naturlig med samarbeid med kundens forretning og it-avdeling. Hun har bistått med oppbygging av organisasjonsutvikling, rutiner og effektivisering av dagens arbeidsprosesser ute hos kunde.

Hun har utdanning som it-konsulent fra It-akademiet. Utdannelsen i kombinasjon med erfaringen i Retail bransjen gir en unik forståelse og kunnskap til hele verdikjeden og hvordan det kan fungere best mulig.

Jeanette er imøtekommende, ansvarsbevisst, stiller høye krav til seg selv blid og hyggelig. Gir seg aldri og elsker utfordringer.