Image of Kåre Knutsen

Kåre Knutsen

Sjefskonsulent

Kåre har over 10 års erfaring innenfor Retail, med hovedfokus på drift og forvaltning av forretningskritiske systemer. Han har også mer enn 4 års erfaring med prosjektledelse og implementering av systemer innenfor offentlig transport.

Utdannelse innen økonomi og informatikk med webutvikling og prosjektledelse i kombinasjon med erfaring, gir Kåre en unik kunnskap og forståelse for hvordan skape økt verdi i verdikjeden ved å bruke smarte løsninger og ny teknologi.

I forvaltningsperspektiv har Kåre ledet automatisering av prosesser, rutiner og systemer. Han har ledet applikasjonsdrift og implementering av integrasjoner, for forretningskritiske plattformer og systemer. Med arbeid innenfor salg, konsulent og prosjekt har han innehatt ledende roller som kundeansvarlig, partneransvarlig, forretningsansvarlig, forretningsutvikler, teamleder og prosjektleder.

Kåre har arbeidet med ledende aktører og merkevarer i Norden og Europa over lengre tid, og har opparbeidet seg bred forståelse for kontraktstandarder, forretningsmessige prosesser og ulike kulturer.

Han beskrives av kunder som engasjert og pålitelig med høy gjennomføringsevne. Av kolleger beskrives han som lojal, positiv, tillitsfull, energisk og kunnskapsrik.